Err

Tu cesta : 0,00 EUR
Guia / Directorio de restaurantes RECOMENDADOS y merecedores de confianza

Estrelles Catalunya - Descripció projecte

Descripció del projecte "www.estrellescatalunya.cat"

Que és el projecte www.estrellescatalunya.cat?

estrelles Catalunya neix del fastigueig de buscar per les xarxes on anar a dinar i sortir fastiguejat o plumado o les docas alhora

_________________________________________________________________

Estrelles Catalunya és la guia/directori, que identifica en cada municipi/barri, aquells establiments relacionats amb el sector de la gastronomia (restaurants, bars, pastisseries, xarcuteries, càterings, etc.) que són mereixedors de confiança.

La guia www.estrellescatalunya.cat identifica, aquells establiments als que els comentaris i recomanacions de professionals del sector, reconeixen com a "Referents de qualitat", "Bon Fer", i amb "Preu Concorde ".
Aquesta guia es nodreix i
s'enriqueix dels comentaris de tots els usuaris, però només publicarem i tindrem en principal consideració els comentaris d'aquells professionals (Xef, Pastissers  Propietaris, etc.) reconeguts com Crítics de aquesta Guia. (com a Crítics, excepcionalment, també hi seran inclosos uns pocs goutmet's reconeguts dins de cada sector.

"Estrelles Catalunya" posa com a
principal valor, "la credibilitat", valor difícil de guanyar i fàcil de perdre.

  Donem valor els negocis gestionats des de l'estimació, governants per els propietaris, Negocis de proximitat i d'elaboració pròpia.

Principals objectius d'aquest projecte:

1.- Guiar als consumidors de Catalunya a escollir llocs de confiança per las seves compres o àpats en els sector gastronòmic i de alimentació.

Publiquem en aquesta guia, una relació d'establiments on ens puguem dirigir a menjar o comprar amb confiança y la seguretat de no equivocar-nos, quan som en qualsevol municipi de Catalunya.


2.- Donar valor afegit als principals professionals de cada sector de la gastronomia (xef, pastissers, xarcuters, propietaris, etc.)

Aquells professionals que estimen i cuiden el seu ofici, seran convidats a ser anomenats «Crítics de Estrelles Catalunya» i farem públics els seus comentaris, opinions i critiques constructives, referents a qualsevol altre establiment. (sols seran publicades las critiques en positiu, las que siguin negatives no es publicaran pro si seran estudiades per considerà la exclusió de dit establiment de aquesta guia).3.- Ajudar al sector a posar-se al dia amb las noves tecnologies a fi implementar las noves maneres de fer negocis.

«Estrelles Catalunya» Ajudem els Establiments dels nostra país a descobrir els beneficis d'Internet, las noves maneres de fer negocis, treure profit dels e-commerce i analitzar i descobrir el camí mes econòmic per tindre las primeres experiències , com? :

Proposem idees i facilitem les eines perquè els seus clients puguin reservar o comprar per internet, donem formació i col·laboració en la implantació per aconseguir que els gestors dels establiments, finalment siguin autònoms en el dia a dia del seu funcionament. (e-commerce).
La nostra col·laboració serà gratuïta o en modalitat de "a èxit" (segons la importància del projecte).

escrit per alfons comas
www.estrellescatalunya.cat
#UNSUBSCRIBE#