Err

Tu cesta : 0,00 EUR
Guia / Directorio de restaurantes RECOMENDADOS y merecedores de confianza
El vostre establiment ha estat seleccionat per ocupar un lloc en la guia "Estrelles Catalunya",
motiu pel qual, us oferim la possibilitat que un representant vostre, formi part de la llista de "crítics" del projecte "Estrelles Catalunya"
.

Benvolgut, aquest e-mail és per informar-vos que el vostre establiment ha estat seleccionat per ocupar un lloc en la guia "Estrelles Catalunya",http://www.estrellescatalunya.cat

.- Us preguem que ens indiqueu qualsevol anomalia o incorrecció que haguem comès en introduir les dades de la vostra activitat.
.- En el cas que no desitgeu constar a la guia "Estrelles Catalunya", preguem ens ho facin saber.

A http://www.estrellescatalunya.cat, tan sols
hi publiquem aquells establiments de cada municipi "mereixedors de confiança" d'acord amb els comentaris fets per professionals del sector i col·laboradors d'aquest projecte. Aquests comentaristes o crítics, procurem que siguin professionals del sector com ara Xef, Directors, Gestors, Propietaris, etc., d'establiments que ja han estat mereixedors de ser inclosos en la nostra guia.

És per aquest motiu que us proposem  formar part d'aquesta llista de col·laboradors / crítics que ens aporten i aportaran la seves opinió referent a altres establiments.
 (Nota.- tots els comentaris seran tinguts en compte, però únicament publicarem aquells comentaris de contingut constructiu).

.- Permetre'ns doncs el nostre suggeriment a omplir aquest formulari:

Per més informació em trobareu a:
MÒBIL
+34 660 393 024
De dilluns a divendres, de 9:00 a 14:00h.
EMAIL
estrelles@is-wen.com
____________________
alfons comas
Nom *
Cognom *
E-Mail *
Imatge / fotografia
Si us plau, Indiqueu aquells detalls que desitgeu apareguin a la vostra fitxa (per exemple historial professional, etc.)
Per a més informació, consulteu aquest document: http://www.estrellescatalunya.cat/Projecte