Err

Tu cesta : 0,00 EUR
Guia / Directorio de restaurantes RECOMENDADOS y merecedores de confianza
Detall del procés per incorporar el teu establiment a aquest directori "Estrelles Catalunya"

Si os em enviat aquest document, és perquè després d'haver-nos sol·licitat la vostre incorporació i haver rebut el primer informe referent a les possibilitats que teniu de finalitzar amb èxit aquest procés, heu decidit continuar endavant.

Següents passos: 


1.- El primer pas és facilitar que els nostres crítics, vinguin d'incògnit al vostre establiment a degustar les vostres ofertes: per a això haureu d'establir un preu mitjà de la Carta i abonar l'import d'acord amb les tarifes que os especifiquem a continuació:
Les tarifes sempre es refereix a x vegades l'import corresponent al preu mig de la carta queens heu indicat  - el que donarà lloc al fet que difrents crítics degusten la vostra opció.:

2016
- Tarifa per a nova incorporació - import corresponent a 4 vegades el preu mig de la carta. (6 "crítics nostres", visitaran d'incògnit el vostra establiment).
2016 - Tarifa anual de manteniment - import corresponent a 2 vegades el preu mig de la carta.  .
(3 "crítics nostres", visitaran d'incògnit el vostra establiment).

2017 - Tarifa per a nova incorporació - import corresponent a 8 vegades el preu mig de la carta. (10 "crítics nostres", visitaran d'incògnit el vostra establiment).
2017 - Tarifa anual de manteniment - import corresponent a 4 vegades el preu mig de la carta(6 "crítics nostres", visitaran d'incògnit el vostra establiment).
 
Es  de aquesta manera que la vostra despesa retorna al vostra establiment.

2.- El vostre establiment serà publicat en aquest directori amb numero d'estrelles d'acord amb el preu mig de la carta - en estat "EN ESTUDI" i es en aquest moment quant proposem a disposició del notres critics una subvencion per que passin a degustar la vostra oferta i facin un informe sobre la seva experiència.

3.- Si l'informe és favorable, el vostre establiment passés a formar part definitivament del directori "Estrelles Catalunya" i una persona del vostre equip tindrà dret a presentar-se com Critico en la següent convocatòria.  

Els nostres crítics són professionals titulats,  propietaris o gestors d'altres establiments, en els quals atorguem la nostra confiança i als que proposem visitar i degustà d'incògnit, altres estabecimientos fora de la seva zona - acció per a la que els subvencionem amb un 50% del preu establert com a preu mitjà del restaurant a visitar.      www.estrellescatalunya.cat  es un projecta que per el fet de ser d'interès per el comerç de Catalunya, ha estat reconegut i qualificat con "Bon Negoci" per: Cercle Català de Negocis.


Telèfon:
+34 660 393 024
De dilluns a divendres, de 9:00 a 16:00
EMAIL
estrelles@is-wen.com
Nom *
Cognom *
Establiment *
Telf
E-Mail *
Si us plau, Indiqueu El preu mitjar de la vostre carta.