Err

Tu cesta : 0,00 EUR
Guia / Directorio de restaurantes RECOMENDADOS y merecedores de confianza

La Rosita - a Castelldefels / Baix Llobregat

La Rosita - a Castelldefels / Baix Llobregat
La Rosita - Per Endur
     

_________________________________________________________

Ens agrada dir que som un supermercat diferent. El nostre equip hi treballa a gust i aix˛ es nota: en la qualitat del servei, en l'atenciˇ i en la confianša que es genera amb la nostra clientela. Amb 30 anys d'experiŔncia, avui La Rosita és un referent en servei i qualitat del producte. I seguim mantenint aquell esperit d'antiga botiga de queviures familiar, on pots trobar el consell i la garantia de professionalitat.

A La Rosita triem els nostres prove´dors amb la mÓxima cura per oferir-te el millor del mercat: productes de proximitat, alimentaciˇ ecol˛gica i especialitats internacionals. Per˛ anem més enllÓ. Ens preocupem per la teva salut i per aix˛ tenim una Ómplia selecciˇ d'aliments especials per a celÝacs, segurament la més gran de Castelldefels.
Quan ja has triat, preparem la comanda al teu gust i te la portem a casa.
I si necessites comprar en diumenge, també estem oberts. Tots els diumenges i els festius de l'any.
Si véns en cotxe, pots aparcar gratu´tament a la zona blava. Per una compra superior a 20 € et donarem un tiquet de 30 minuts d'aparcament.


La hist˛ria

  • Des de 1982
  • Des de 1982


L'any 1982, en Carles Mir, fill de Reus, i la Rosa Valls, filla de Gandesa, van tenir l'atrevida idea de muntar una petita botigueta en un lloc on no hi havia res. Els acompanyaven els seus tres fills, el Carles, la Lis i el Jordi, que també van haver de contribuir a fer anar el negoci. En "Carlus" i la Rosita van anar de porta en porta, presentant-se al ve´nat, i molts els deien que no se'n sortirien. L'avinguda 300, llavors, era un camÝ de sorra envoltat de descampats, i no hi passava gairebé ning˙. Per˛ La Rosita, mica en mica, va anar guanyant fama, grÓcies a la serietat, el bon servei i el tracte familiar que encara avui la caracteritzen.Compartir